A név

Először is, miért Sheldon's? A válasz egy film sorozat "Big Bang Theory". A sorozat főhősei, pont azoknak a szórakozásoknak hódolnak amik a hely fő profilját képezik.

A történet

Baráti körben az itt tervezett játékokat már mi is heti rendszerességgel űztük az otthoni lehetőségekbe beszorítva, ezért megvan a konkrét elképzelés mire is keresnénk helyet.  Úgy voltunk vele majd egyszer egy messzi messzi galaxisban megvalósítjuk valahogy. És akkor váratlanul (2017. február 28.) megláttuk a pályázat kiírását a Debreceni Ifjúsági háznak, hogy a Büfére keressenek üzemeltetőt. Sors keze... Egy hely, ahol megvan a megfelelő tér, lehetőség, és legfőképpen szándék egy olyan ifjúsági tér kialakítására, ahol a fiatalok a szokásos szórakozóhelyektől eltérően, otthonról kimozdulva olyan játékokkal játszanak nagyobb baráti körben, amire otthon nincs elég hely, vagy eszköz. (vagy csak nincs kedved takarítani :) Saját tapasztalataink alapján úgy akarjuk kialakítani, ahova mi is szívesen járnánk, járunk. És ehhez szívesen fogadunk minden jó tanácsot ötletet. (Bátran jelezd ha bármilyen ötlettel véleménnyel hozzájárulnál a további fejlesztéshez)

Az ötlet

Egy hely ahol:

- Lehet társasjátékozni nagyobb csapatban kényelmesen, van társasjáték választék, nem kell otthonra felvásárolni a fél játékboltot mire megtalálod az igazit.

- Lehet szerepjátékokat játszani, és ezért nem néznek ki a helyről, vannak szükséges kiegészítők, nem kell magammal cipelni. (kockák, dobótornyok, könyvek, karakterlapok)

- Vannak házi versenyek mindezekből

- Vannak rendszeres rendezvények, koncertek

- Van bérelhető hely, saját rendezvényekre, játékokra, klubéletre, bankettekre

És mindezeket kiszolgálás mellett, megfizethető italárakkal.

Elérhetőségek

 

email: info@sheldons.hu

telefon: (20) 333 4877

Cím: 4025 Debrecen, Simonffy u. 21.Nyitvatartás

 

Hétfő 15- 23
Kedd 15- 23
Szerda 15- 23
Csütörtök 15- 24
Péntek 15- 02
Szombat 15- 02
Vasárnap ZÁRVA

Partnereink

Helyszín

 

2017 Minden jog fenntartva stb, stb